banner

frankpop

 

Kampvuuravond 18 juni 2016

Het was weer leuk!

Na alle heftige regenbuien van de afgelopen tijd was het weer spannend hoe het weer zou zijn op de kampvuuravond. Buienradars gaven elke keer wat anders aan, droog of juist dikke regenbuien. Gelukkig zijn we er goed afgekomen met een enkel sputterbuitje.

kampvuur 2016 kampvuur2016

Met ruim 200 mensen hebben we er weer een gezellige leuke avond van gemaakt. De hapjestafel was rijk gevuld met lekkers: eigengemaakte taart, cake, hapjes, stukjes worst en kaas, knabbels. Menig kind kwam opgetogen weer van de tafel: Je mag alles gratis opeten! Daar is dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt, aan het eind van de avond was er niet heel veel meer over van het lekkers. Een compliment voor iedereen die iets lekkers heeft meegenomen!

kampvuur2016 kampvuur2016

Er werd fantastisch meegezongen en gespeeld. Na de eet- en drinkpauzes stroomde de kampvuurkuil weer vol en deed iedereen volop mee. Er waren zelfs gitaristen die opeens vanuit het niets alles konden meespelen.

kampvuur 2016 kampvuur 2016

Om 20:00 uur hebben we weer de traditionele groepsfoto gemaakt van alle deelnemende gitaristen: het waren er dit jaar 91! (Ze staan bijna allemaal op de foto.)

staatiefoto 2016 statatiefoto 2016

kampvuur2016 kampvuur 2016

kampvuur 2016 kampvuur 2016

Ziet er gezellig uit hè ? Klik hier voor nog meer foto's

Wat kan ik verwachten van de Kampvuuravond?

De kampvuuravond is voor de trouwe aanhangers van Frank een bekend verschijnsel. Voor de mensen die het nog nooit hebben meegemaakt volgt hier een korte uiteenzetting.

De Kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding.
Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar.De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen! Ouders die hun kinderen komen brengen kunnen ook een boekje kopen en de hele avond blijven en meezingen.

Locatie Kampvuuravond

vikkerhoekwegWe mogen gebruik maken van de kampvuurkuil van de familie Beijk aan de Vikkerhoekweg 73 in Hengelo.

We kunnen, vanwege omwonenden, de auto niet parkeren aan de vikkerhoekweg.
fietsKom dus als het enigszins kan
met de fiets!
Er kan geparkeerd worden op het parkeerterrein van de sportvelden, verkeersregelaars zijn aanwezig.

Wat neem ik mee?

kampvuurNeem een kussentje mee om op te zitten
en een lampje om het kampvuurboekje te lezen als het donker wordt. Eventueel wat warme kleding want het koelt af gedurende
de avond. Ook regenkleding of paraplu kan handig zijn...

Neem natuurlijk ook je gitaar, kampvuurboekje (=entreebewijs), plectrum en klem mee!

Hoe laat begint de kampvuuravond?

Aan het begin van elke kampvuuravond wordt er een statiefoto gemaakt van alle deelnemende gitaristen.

Inloop : 19:00 uur
Statiefoto : 20:00 uur, hierna begint de kampvuuravond echt!

Als het zo uitkomt mag je later komen en eerder weggaan.

Ja, ik wil naar de kampvuuravond!

kampvuurboekjeAls je enthousiast bent geworden voor de kampvuuravond, geef je dan op bij Frank of viamail

Voor € 3,50 p.p krijg je toegang tot de kampvuuravond en het bijbehorende, unieke kampvuurboekje nr.17. Kinderen van 6 jaar of jonger hebben gratis toegang.

We vragen alle deelnemers ook wat lekkers mee te nemen want bij een gezellige avond hoort ook eten en drinken! Het lekkers wordt uitgestald op een grote tafel en daar kun je dan in de loop van de avond telkens wat vanaf halen.

Drinken is voor een klein prijsje (€0,50 voor fris en €1,00 voor bier en wijn) te koop.