banner

frankpop

 

Kampvuuravond 27 juni 2014

Fijne Kampvuuravond met een record aantal deelnemers!

Vrijdag 27 juni 2014 begon goed, met mooi aangenaam weer. De weersdiensten voorspelden echter zwaar weer voor de avond. Het werd dus een spannende dag. Tijdens de voorbereidingen viel er een dikke bui regen. Aan het begin van de kampvuuravond regende het nog heel even, maar daarna kregen we het mooiste kampvuurweer van de wereld!

KAMPVVURAVOND kampvuuravond kampvuuravond

We hebben een recordaantal bezoekers genoteerd, de kampvuurboekjes waren op een gegeven moment zelfs uitverkocht; de grootste oplage kampvuurboekjes die we ooit hebben laten maken!

kampvuuravond kampvuuravondkampvuuravond kampvuuravond

Extra attractie was deze keer de komst van Joep Landewe. Hij bakte samen met zijn broer en ouders 250 Joeps Tornado's voor ons! Kijk ook op: tornadojoep

kampvuuravond kampvuuravond kampvuuravond kampvuuravond

Al met al werd het een geweldige gezellige avond, die niet georganiseerd kon worden zonder hulp van Ingrid, Iris, Guido en Maurice Beijk, Peter en Lisa Rosendaal, Bram Onrust, Danny en Tim, Han, Hanneke, Gido en Gerda, Anika en Frank Meijer.

kampvuuravond Guido kampvuuravondkampvuuravond kampvuuravond kampvuuravond kampvuuravond

Voor meer foto's: klik hier

 

Kampvuurboekje

Het kampvuurboekje van 2014 is verkrijgbaar bij Frank voor 3 euro.kampvuurboekje Het is het dikste boekje ooit met zowel moderne liedjes als retro pop. Je kunt het kampvuurboekje ook kopen als je niet naar de Kampvuuravond kunt gaan.