banner

frankpop

 

zaterdag 17 mei: The guitar experience

powered by Frank Meijer

The Guitar Experience was een geslaagd experiment!

Zaterdag 17 mei was een heerlijke zwoele lenteavond. De avondzon streek prachtig neer in het muziekcafé van Metropool, alle gitaartalenten van Frank waren er klaar voor, het publiek vulde de ruimte met prettig geroezemoes, iedereen had een drankje, de tijd was rijp om de guitar experience te gaan beleven.

guitar experience guitar expereince

Hieronder volgt een korte fotoimpressie van de avond. Klik hier om alle foto's te zien.

guitar expereince guitar experience

guitar experien guitar experience guitar expereince

guitar expereince guiotar expereince

guitar experience guitar expereince

Filmpjes

Er zijn weer een boel filmpjes gemaakt tijdens the Guitar Experience.

Nog meer filmpjes zien? klik hier

the guitar experinece

In het kader van de week van de amateurkunst biedt Frank Meijer Hengelo een Guitar Experience aan. Ervaar de lol van het samen muziek maken.

Ervaren en onervaren talent zal zich manifesteren in het gezellige muziekcafé van Metropool op zaterdagavond 17 mei. Allerlei facetten van de gitaar komen aan bod, zo is de twaalfsnarige gitaar te horen bij Pink Floyd’s wish you were here, de liedjes van The Beatles zijn te horen, maar dan instrumentaal op 1 gitaar.
Anika speelt samen met Nina haar nieuwste nummer ”Anywhere”. Sebastiaan laat ook een eigen nummer horen, evenals Nienke en Eva.
Uiteraard gaan we de hits niet vergeten, we spelen nummers van Go back to the zoo, Bastille, Owl City, Bob Dylan en Eric Clapton.

De entree is gratis, dus er is geen belemmering om eens een avond in het muziekcafé te gaan zitten en de guitar experience over je heen te laten komen.

Muziekcafé Metropool
Zaal open 20:00 uur, aanvang 20:30 uur
Entree: gratis.

metropool.nl