banner

frankpop

 

FRANKPOP HEROES, ECHTE HEROES

Alle foto´s zien? klik hier.....

Het was een hele warme week voorafgaand aan Frankpop, maar ´s avonds waren er genoeg kippenvelmomenten om de warmte voorgoed uit het lichaam te weren!
De avond begon met een spetterende opening van de Frankpopband aangevuld met leerlingen van Jeffrey Revet, David en Huub, zij speelden Eve of war.

frankpop
Daarna ging de avond in een prettig tempo verder, oude hits werden afgewisseld met nieuwe hits. Jonge mensen en ouderejongeren samen op het podium. Klik hier voor het programma

De Heroes van Frankpop hebben zich ware helden getoond. Tess en Meike die hand in hand met schorre stemmen staan te zingen, na 3 dagen schoolkamp!

frankpop frankpopfrankpop frankpop

Jong en oud, ervaren en voor de eerste keer meedoend, iedereen deed zijn uiterste best en had het naar zijn zin.

frankpop frankpop
frankpop frankpop
frankpop frankpop
Bij Frankpop is alles wat zich achter de schermen afspeelt van enorm belang voor het goede verloop op het podium. We kunnen geen Frankpop organiseren zonder de inzet van alle vrijwilligers tijdens de repetities en tijdens Frankpop. Stemmen, inpluggen, uitpluggen, deelnemers op tijd klaarzetten, polsbandjes verdelen, zenuwen kalmeren, wat doen ze niet? Zij zorgen ervoor dat alles snel en soepel verloopt. En met veel plezier!
FRANKPOP FRANKPOP

Alle foto´s zien? klik hier.....

I don't want to be...

Eve of war...

Frankpop heroes 23 juni 2017frankpop heroes

Helden in de muziek, ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die van muziek houdt en zelf muziek wil maken. Op 23 juni, tijdens Frankpop heroes,  gaan we een aantal van die muziekhelden in de spotlights zetten. Aan bod komt muziek van Old Heroes als David Bowie, Golden earring, Blof, Prince en Pink Floyd maar ook new heroes als Ed Sheeran en Nielson .

Nog meer heroes...

Alle leerlingen van gitarist Frank Meijer die willen, kunnen en vooral durven, doen mee en staan op het grote Jupilerpodium van Metropool. Iedereen krijgt de rol die bij hem of haar past. Gitaarspelen in de grote “jeugdbende” of een dampende solo in een Pink Floyd klassieker.
We repeteren in de les en op een aantal grote gezamenlijke repetities zodat we goed voorbereid zijn en elkaar goed leren kennen.  Voor een volle zaal je stinkende best doen om alles wat je hebt geleerd goed te laten horen, dat is niet zomaar wat,  de deelnemers kunnen we ook gerust Heroes noemen!

frankpop frankpop

Frankpopband

Al deze heroes worden, zoals altijd, begeleid door onze onovertroffen Frankpop band, bestaande uit Arjan Otte (drums), Armand Drenth(percussie), Jeffrey Revet (toetsen), Thijs Oosterhof(basgitaar) en Thijn Mulder. Voor een enkel nummer wordt de Frankpopband aangevuld met Mats Hof (saxofoon) en Sjoerd van der Blom(trompet).
Verder wordt er nog gezongen, zowel achtergondkoor als voorgrond, door Elske Haverkamp, Kirsten Ardesch, Pascal Fahrendorf, Ivo Meijer en Anika Meijer.
We hopen weer op een enthousiast publiek zodat we er een mooi feestje van kunnen maken.

frankpop

Recensie Frankpop 2016

Wat moet je verder nog weten?

Repetities

Frankpopquiz a gogo. Raad aan de intro's welke liedjes we gaan spelen op Frankpop! Opnames van de eerste repetitie voor Frankpop op 23 juni .

De Grote repetities met iedereen die meedoet met Frankpop zijn gepland op zondag 11 juni en zondag 18 juni in basischool ´t Schöppert. Tijdschema volgt.

Grote repetitie Frankpop 11 juni 2017

Klik hier voor alle foto's van de repeptitie