banner

frankpop

 

 

Frankpop 25 years was een groot succes

Vrijdagavond 15 april was het dan eindelijk zover. Na weken overleggen met Metropool, filmen met Guus, repeteren met de gitaristen en andere bandleden, dansen met de backing vocals, kwam vrijdagavond alles bij elkaar. Het werd mooier dan we konden bedenken van te voren. Bij binnenkomst in Metropool werd iedereen al verrast door live muziek van Milou en Noortje, zij stonden buiten en daarna in de gang te zingen en te spelen. De avond in de grote Jupilerzaal begon met een acoustische voorprogramma. Het hoofdprogramma startte met binnenkomst van alle kinderen van de jeugdbende, zij kwamen achter uit de zaal, door het publiek heen, aangelopen. Een introduktiefilmpje van Maarten Mensink opende de avond. De avond werd verder aangekleed met beelden van Guus Schuijl, die hij mixte met livebeelden van de optredens. De vaste bandleden vormden een solide basis voor alle leerlingen van Frank om hun muziek te laten klinken. Presentatieduo Nina en Anika praatten het geheel aan elkaar. Het enthousiasme van zowel muzikanten als publiek deed de rest.

Foto's Frankpop
Fotograaf:Gerda Meijer

Fotograaf: Gerrit Scholten

Fotoalbum Koos Ouwens

Filmpjes Frankpop

 • Let me entertain you
 • Hold on to your heart
 • Everlasting love
 • Wonderwall
 • Another brick in the wall
 • Guitar boogie
 • Incomplete
 • Girl
 • Let me entertain you 2
 • Kom van dat dak af
 • Next to me
 • Come as you are

 


poster_frankpop_2011

Frankpop 25 years greatest hits

Datum: vrijdag 15 april
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Entree: 5 euro
Plaats: Jupilerzaal Metropool

Frank Meijer geeft sinds 1986 gitaarles in Hengelo, zijn stad! Vanaf het begin organiseert Frank concerten voor en met leerlingen. Want er moet en zal gespeeld worden. 25 jaar lang, een kwart eeuw!

Door de jaren heen werden de zalen groter en steeds vaker uitverkocht.
Een van de bekendste avonden is wel Frankpop. Het geheim van het succes van Frankpop ligt in de formule.
Een vaste band legt een solide basis waarop de leerling, ieder op zijn eigen niveau, kan spelen. Op deze manier beleef je als leerling en als publiek het plezier van samen muziek maken.
De entourage van Metropool, met belichting en visuele effecten, maakt het plaatje compleet.


Elk jaar willen de vaste bandleden weer graag meespelen en repeteren.
Wie zijn dit jaar de vaste bandleden ?
Man van het eerste uur, drummer Arjan Otte, percussionist Armand Drenth, bassist Thijs Oosterhof, gitarist Bas Snippert en toetseniste Ellen Smit.


Het is een 25 Years Greatest Hits editie, voor elk lesjaar een hit.
Het wordt een zeer uitgebreide productie met wel 80 medewerkenden, waaronder enkele oud-leerlingen.


Het wordt voorlopig even de laatste Frankpop, want Frank wil de aandacht verleggen naar een aantal andere producties zoals de eigen muziek op het singer-songwritersconcert.
U bent van harte welkom !
Haal op tijd je kaarten voor 15 april, want vol is vol!!!


De voorbereidingen

De voorbereidingen voor Frankpop zijn in volle gang. De eerste gezellige deelrepetities zijn al achter de rug.Data grote repetities

Er zijn al 2 grote repetities geweest:
zondagmiddag 27 maart:

jeugdbende sepp jeugdbende

jeugdbende
en zondagmiddag 3 april

Generale repetitie in Metropool

Vrijdagmiddag 15 april is de laatste repetitie, de generale, in Metropool. We kunnen dan even alles doorlopen, soundchecken en wennen aan het grote podium.


Kaartverkoop

De kaartverkoop is al goed op gang. Kaarten zijn alleen nog verkrijgbaar via de website van Metropool en aan de kassa van Metropool.