banner

frankpop

 

Frankpop singersongwriters edition

Frankpop singersongwriters edition was een groot succes !

panorama

In de voorbereiding hadden we al een aantal hele goede en gezellige repetities gehad, en dat betaalde zich uit op de avond zelf. De zelfgeschreven liedjes werden met veel enthousiasme en zelfvertrouwen gebracht. Het was bovendien een heel afwisselende avond, met kleine liedjes van Milou en Tanja, maar ook grote arrangementen als het liedje van Ivo “Our moods” en Anika's “Autumn”.

tanja jeanine berry

Helemaal feest werd het met het liedje van Jeanine “Het is altijd feest bij de buren” en het liedje van Berry “Stand up”.

Siem en Daan zorgden voor een stunt en kwamen struikelend het podium op en lieten daarbij hun gitaar kapotvallen.....om daarna gewoon hun eigen hit “new man in town” te gaan zingen alsof er niets aan de hand was.

danny steven siem en daan

Ook de acoustische sologitaar kwam aan bod. Steven Hoogervorst speelde een prachtig eigen gemaakt gitaarsolostuk en Danny speelde een bewerking van Stevie Wonders “I Wish”.

Kirsten achtergrondkoor luuk en kamiel

De gevoelige snaar werd geraakt door het liedje van Kirsten: Van jou en het liedje, met tekst van Ilonka, “Your eyes”.

Dit alles werd ondersteund door de geweldige band, gevormd door Bas (gitaar), Thijs (basgitaar), Colin (drums), Jeffrey (toetsen) en Arjan (percussie).

 

Er waren nog zoveel meer mooie eigen nummers te horen, klik hier voor het volledige programma.

Foto's van Gerda Meijer :

Filmpjes :

 

Aankondiging

In de loop der jaren zijn er regelmatig leerlingen op de les bezig geweest om zelf nummers te schrijven. Soms werd zo'n nummer dan ten gehore gebracht op Frankpop. Enkele leerlingen zijn later hun eigen weg gegaan en hebben hun nummers opgenomen. Nu is het tijd om die creatieve mensen eens in het zonnetje te zetten met hun eigen nummers. Het uitvoeren van een eigen nummer is nog spannender dan alleen een bekend liedje uitvoeren. Het is bovendien een stimulans om het nummer af te maken, en het is leuk om te horen hoe je eigen liedje klinkt met een echte band. De aankondiging van een Frankpop met alleen eigen nummers heeft weer andere leerlingen gestimuleerd om ook met hun creatieve iedeeen op de proppen te komen.

Het is dan ook met gepaste trots dat ik aankondig, op prime time:poster singersong

Frankpop singersongwriters edition

zaterdag 10 maart 2012

aanvang 20:00 uur, zaal open 19:00 uur

Metropool Jupilerstage

kaartje 6 euro,verkrijgbaar bij Frank en via metropool.nl

Alle eigen nummers komen aan bod, maar ook leuke eigen arrangementen van bekende nummers worden gespeeld.

De begeleidingsband bestaat uit: Bas Snippert (gitaar), Thijs Oosterhof (bas), Colin Seijdel (drums) en Jeffrey Revet (toetsen).

Wil je alvast een voorpoefje van wat je kunt verwachten luister dan eens hier naar:

Frankpop menu

Bij de aanstaande Frankpop singersongwriters editionuziekcafe metropooln op 10 maart bestaat nu ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het concert in het Metropool muziekcafe een maaltijd te nuttigen. Het zogenaamde Frankpop menu bestaat uit een aangeklede homemade hamburger en is verkrijgbaar voor € 8,50. Hou je niet van hamburgers, geeft niets, er staat nog meer op de menukaart. Graag van te voren even bij Frank melden of je een Frankpopmenuutje wilt. Reserveren kan ook via anjo@metropool.nl.

Na het concert is er een gezellige afterparty in het muziekcafe Metropool met live muziek van o.a Ivo Meijer en Elske Haverkamp.

Fotowedstrijdjeposter metropool

Maak een foto van jezelf en de grote poster van Metropool (met 4 concerten erop, die her en der langs de weg hangen ). Stuur die foto naar mij op en win (alleen als je naar Frankpop komt !) een gratis consumptie.

Persbericht

Zaterdagavond 10 maart is er een speciale Frankpop geprogrammeerd in Metropool: Frankpop singer/songwriters edition. lees meer

Promo Frankpop singersongwriters edition

Soundchecken Frankpop

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover: Frankpop singersongwriters edition gaat beginnen. Bereid je goed voor, vroeg naar bed vanavond, alles (klem, gitaar, stembanden) meenemen morgen en op tijd zijn. Klik hier voor het soundcheckschema

Als je wilt blijven eten in Metropool, reserveer dan even een maaltijd bij anjo@metropool.nl . Zaal open om 19:00 uur, begin concert 20:00 uur.

We gaan er een mooie avond van maken !