banner

frankpop

 

Frankpop -vintage- 27 maart 2015

Het was een mooi feest, het dak ging eraf bij Metropool! Een volledig uitverkochte grote zaal.

Jeffrey arjan otte

De Frankpopband: Jeffrey Revet (toetsen), Arjan Otte (drums), Armand Drent (percussie), Thijn Mulder (gitaar), Thijs Oosterhof (basgitaar), Mats Hof (saxofoon) en zangeressen Kirsten Ardesch en Elske Haverkamp.

armand drent Thijn Mulder

Thijs Oosterhof Elske en Kirsten Mats Hof

De kinderen (24) vormden samen de jeugdbende, zij speelden een rock and roll bas, boogie woogie en the Cool Kids. Ze waren zelf ook allemaal erg cool, wel gespannen maar toch goed presteren!

jeugdbende anthony

Wat ook veel indruk maakte was het liedje“alles wat je doet” geschreven door Meike Esman en Tess Hoogstra.

En de rest van de avond? De beelden spreken voor zich! Er werd met hart en ziel muziek gemaakt door jong en oud.

Wil je alle foto's zien? klik hier

Frankpop-vintage-2015: de voorbereiding

frankpop 2015Het is weer tijd voor Frankpop!
Frankpop is het grote uithangbord van de gitaarschool Frank Meijer.
Fijn op je kamertje muziek maken is leuk, maar het wordt nog leuker om op een groot podium te staan met andere goede muzikanten en daar te laten horen wat je kunt en wat je leuk vind.
Met die gedachte in het achterhoofd is Frankpop ontstaan. De leerling is dus het middelpunt van de avond, vandaar ook de “persoonlijke posters” die dit keer gemaakt zijn. Alle deelnemers krijgen een poster van Frankpop met prominent hun eigen naam erop.

frankpop dylan frankpop lars frankpop lieke frankpop puk

Dit heeft als gevolg dat de muziekkeuze van de leerlingen dan ook het uitgangspunt van het Frankpopprogramma is geworden.
Oude muziek in een nieuw jasje. Of nieuwe muziek in een “oude” sfeer. Het wordt in ieder geval weer een heerlijke avond vol met hits. Jong talent samen met oudere talenten op het podium. Voor elk wat wils!

Uiteraard worden alle talenten begeleid door de befaamde thijsFrankpopband bestaande uit Arjan Otte op drums, Armand Drenth op percussie, Jeffrey Revet op toetsen, Thijn Mulder op gitaar, Mats Hof op saxofoon en Thijs Oosterhof op basgitaar. Zang: Elske Haverkamp, Ivo en Anika Meijer, Kirsten Ardesch en Pascal Fahrendorf en vele anderen.

Wat kun je allemaal verwachten?

Muziek van de Eagles, Golden Earring, Dolly Parton, Foo Fighters, Nirvana, George Ezra, Anna Kendrick, Dotan: blues, rock ’n roll en ballads; we doen het allemaal. Een avond die je niet mag missen!

Kaarten

Kaarten zijn vanaf 8 januari te koop voor € 5,00 p.p. bij Frank zelf of bij Metropool.

Plaats Jupiler stage Metropool
Datum: vrijdagavond 27 maart 2015
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Kaarten: v.v.: € 5,00
  CJP: € 5,00
  aan de zaal: € 7,50

Eerste repetitie Frankpop

Zondagmiddag 22 februari was de eerste repetitite voor Frankpop. Het was een repetitie met de Frankpopband en enkele solisten. Bij de andere twee repetities die nog volgen op 8 en 22 maart wordt er gerepeteerd met alle deelnemers.

Tweede repetitie Frankpop

Op zondagmiddag 8 maart hebben we voor het eerst met (bijna) iedereen gerepeteerd in basisschool het Schöppert. Het was een lenteachtige mooie dag en we hebben dan ook buiten met een drone filmopnames gemaakt voor een promo-filmpje (met dank aan Jerom en Joep Landewe).

Laatste repetitie Frankpop

De laatste Frankpop repetitie op 22 maart, begin van de lente, was een gezellige, goede repetitie. We hebben nog een week om eventuele puntjes nog op de i te zetten.

De soundtrack van dit filmpje wordt live uitgevoerd op Frankpop! Dat is alleen al de moeite waard om te komen.